Handelsbetingelser

Firmainformationer

www.sportsenergy.dk

Sports Energy

C/o Oldenburg allé 7
2630 Taastrup

 

Tlf: +45 40 20 84 58

E-mail: kundeservice@sportsenergy.dk

CVR-nr.: 38 70 24 67

Etableringsår: 2013

 

Betalingskort

Vi modtager følgende betalingskort:

Visa/Dankort

Visa

Visa Electron

Mastercard

Maestro

JCB

 

Levering og leveringsomkostninger

Vores normale leveringsperiode er 3-5 arbejdsdage, efter betalingen er registreret. Da vi ikke er lagerførende af alle vare på www.sportsenergy.dk, så kan der fremkomme længere leveringstid. Hvis vi ikke kan overholde at ekspedere din bestilling indenfor de 3-5 arbejdsdage modtager du besked om dette pr. e-mail. Ligesom en ny estimeret leveringsdato vil blive oplyst.

Levering foregår normalt med GLS og Postnord- Cykler og større ordrer normalt via Fragtmand. Leveringsomkostninger til Danmark kr. 49,- ved ordrer op til kr. 500,- Ordrer på kr. 500 og herover sendes fragtfrit.

Priserne er ikke gældende for Grønland og Færøerne.

Pakkerne sendes til en pakkeshop nær dig. Du vælger selv hvilken pakkeshop, din pakke skal sendes til.
En pakkeshop er en butik eller tankstation som har aftale med GLS om, at være afleveringssted for pakkerne. Der er pt. over 750 pakkeshops i Danmark.

Ved cykler/tungere ordre kan/vil der blive tale om fragt tillæg – tillæg oplyses via e-mail og betales som diverse indbetaling eller kontooverførsel, Til resten af verden kontaktes kunden via e-mail med fragtprisen.

På sportsenergy.dk kan du betale med følgende betalingskort:
Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debet og JCB.

Betaler du med Mastercard eller et debetkort, bliver beløbet reserveret på din konto, inden vi hæver pengene. Hvis du annullerer en ordre kan du risikere, at dine penge først bliver frigivet 30 dage efter ordren er placeret. Dette er ikke noget Sport & Energy har indflydelse på – det er pengeinstituttet, som reserverer dem. E-handelsfonden har lavet en lille forklaring herom, som du kan læse her

 

Levering uden for Danmark

Ved leveringer udenfor Danmark kan der forekomme fragtomkostninger. Den præcise fragtomkostning beregnes ud fra forsendelsens størrelse/vægt. Ved bestillinger som skal leveres udenfor Danmark, fremsendes speciel ordrebekræftelse pr. e-mail med angivelse af fragtomkostning og leveringsmåde. Denne ordrebekræftelse skal bekræftes før ordren ekspederes.

 

Betaling

Ved betaling ved kontooverførsel bedes beløbet indsat på vores konto 9886 197452 med angivelse af ordrenummeret.

 

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer; afvigelser fra det skrevne samt det viste billede.

 

Fortrydelse & reklamation

Du har 14 dages fortrydelsesret, og hvis du fortryder et køb returnerer du blot varen til os i original emballage, ubrugt og ubeskadiget. Herefter refunderer vi din betaling for varen. Refundering af betalingen sker normalt indenfor 2-3 dage efter vi har modtaget varen som beskrevet ovenfor. Ved returnering bedes du først kontakte os pr. mail (kundeservice@sportsenergy.dk) for at få et returnr. Ved returnering indenfor fortrydelsesretten betaler du selv forsendelsesomkostninger.

Hvis ikke andet er oplyst har du 2 års reklamationsret på varer købt hos os. Ved reklamation indenfor reklamationsperioden, eller som er defekt eller mangelfuld ved modtagelse bedes du straks kontakte os pr. mail eller telefon. Ved fremsendelse af vare med reklamation skal du vedlægge kopi af faktura samt kort beskrivelse af fejl/mangel.

Når vi har modtaget varen vil vi indenfor 3-5 arbejdsdage give besked pr. e-mail om hvorvidt varen bliver erstattet med ny vare, eller om den kan repareres.

Send aldrig en vare retur uden forudgående aftale herom. Vi forbeholder os retten til at nægte modtagelse for en vare som er returneret uden aftale.

 

Personlige oplysninger

Det er fuldkommen sikkert at handle hos Sport & Energy.

Når du bestiller og betaler din ordre hos Sport & Energy kører alle betalingstransaktioner via PBS, og ingen data om dit kreditkort kan ses af Sport & Energy.

Vi benytter ePay som betalingsgateway, de er PCI-certificeret efter internationale standarder for databeskyttelse.

Betaling med betalingskort sker i overensstemmelse med love og regler for onlinebetaling i Danmark.

Når du har gennemført en onlinebetaling, vil du modtage en ordrebekræftelse pr. e-mail. Den anbefaler vi, at du gemmer.

Hvis en tredjeperson misbruger dit betalingskort, hæfter du ikke selv for misbruget, med mindre du har overtrådt reglerne for brug af betalingskort.

 

Sikkerhed ved online betaling

Når man betaler med sit kreditkort via internettet, kan det virke lidt uhåndgribeligt at man blot indtaster sine kortoplysninger og trykker på en knap. Men takket være dansk lovgivning kan du vide dig sikker når du betaler via internettet. Der ligger nemlig et regelsæt til grund for elektronisk betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling som er trukket fra din konto og du ikke kender til denne betaling, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab o.lign.) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik som har trukket beløbet.

 

Du kan læse mere om onlinekøb, betaling og sikkerhed på følgende sider:

Hvis du har spørgsmål vedr. køb og betaling